Вівторок, 23.04.2024, 17:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 »
Збірна команда Луганської області з 5 по 9 жовтня 2011р. була учасником   Відкритих змагань на Кубок України з автомодельного спорту (кордові) серед учнівської молоді у м. Миколаєві.


У цих змаганнях за особисто-командну першість змагалися спортсмени 7 команд з Житомирської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Хмельницької  та Черкаської областей України.
Команда Луганської області посіла ІІ місце. До складу збірної команди увійшли вихованці автомодельних гуртків Рубіжанської станції юних техніків та КЗ «Алчевський центр науково-технічної творчості учнівської молоді».
У особистій першості медалі та дипломи відповідних ступенів одержали  5 спортсменів, членів нашої збірної команди (ІІ місце – 3 медалі, ІІІ – 4 медалі).
Досконале вміння керувати моделями різних класів, наполегливість у досягненні мети, відповідальність за результати власної діяльності дали можливість виконати норми кандидатів у майстри спорту України  Лунякіну Руслану, Олексіюку Михайлу, Ковальову Сергію, Катруха Дмитру, вихованцям Рубіжанської станції юних техніків (керівник Голубенко І.А.) та  Корячку Олександру, вихованцю КЗ «Алчевський центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (керівник Проскурін Р.Ф.).
Перевірка та оцінювання знань і навичок, отриманих на заняттях гуртків позашкільних закладів, пройшла успішно.

Переглядів: 667 | Додав: Administrator | Дата: 19.10.2011

З 03 по 16 серпня 2011 року в рамках літнього оздоровлення та відпочинку дітей на базі дитячого оздоровчого комплексу «Бригантина» проводився Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів «Ми – діти України».
Оздоровчий комплекс знаходиться на березі Каркінітської затоки Чорного моря біля м. Скадовська Херсонської області.
За програмою проводився конкурс домашніх робіт та бліц-конкурс за темою «В об’єктиві – посмішка».
Учасники заходу мали змогу переглянути конкурсні фотографії та відеофільми, прийняти участь у спортивних змаганнях, конкурсах, концертах. Було проведено екскурсії до острову Джарилгач, на якому розташований маяк, та до селища Лазурне.
Команда Луганської області складалась з 4 дітей, які були нагороджені:
Сухно Богдана (м. Свердловськ) дипломами І ступеня за роботу «Янголятко» (номінація «Портрет») та ІІ ступеня за роботу «Райське яблуко» (номінація «Експериментальне фото»);
Євдунов Денис (м. Кіровськ) дипломами ІІ ступеня за роботи «Чистий подих» (номінація «Макрозйомка») та «Давай знайомитися» (номінація «Жива природа»);
Завгородній Юрій (м. Сєвєродонецьк) дипломом ІІІ ступеня за роботу «Топ-топ…» (номінація «Жанрове фото»);
Дибров Іван (м. Сєвєродонецьк) заохочувальним дипломом за роботу «Циганочка Віра» (номінація «Портрет»).
Діти отримали задоволення від відпочинку та проведених заходів.
Переглядів: 685 | Додав: Administrator | Дата: 29.08.2011




10-12 червня 2011р. на базі аеродрому ЛАСК в с. В.Тарасівка були проведені обласні змагання з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі), в яких змагався 21 спортсмен з 26 моделями у 4 класах в особисто – командному заліку з міст Луганська (команди авіаційно-спортивного клубу та навчально – виховного об’єднання №59 м. Луганська), Лисичанська (КЗ «ПНЗ Лисичанський центр науково – технічної творчості учнівської молоді»), Алчевська (КЗ «Алчевський центр науково – технічної творчості учнівської молоді»), Антрацита (станція юних техніків). 
Найкращі професійні навички показала команда Луганського авіаційно-спортивного клубу), комунального закладу «ПНЗ Лисичанський центр науково – технічної творчості учнівської молоді» та КЗ «Алчевський центр науково – технічної творчості учнівської молоді».
Через відсутність моделей класу F1Р, окрім команди ЛАСК, не була розіграна особиста першість у цьому класі моделей.
Спортсменами Луганського авіаційно-спортивного клубу були представлені на змаганнях всі класи моделей.
Найбільша кількість моделей була представлена у класі F1А. 
Дуже приємно було дивитися на виступи дівчат авіамоделісток. Так, вихованка авіамодельного гуртка навчально-виховного об'єднання №59        м. Луганська Безкаравайна Діана стала переможницею у класі моделей F1А, а Киселева Марія з м. Антрацита здобула ІІ місце у класі моделей F1 ... Читати далі »
Переглядів: 789 | Додав: Administrator | Дата: 04.07.2011


У травні 2011 року на базі Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводився обласний заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

На конкурс було надано 311 фоторобіт кольорового та чорно-білого зображення. Фотороботи надані закладами освіти міст Луганська, Стаханова, Кіровська, Алчевська, Краснодона, Молодогвардійська, Лисичанська, Ровеньок, Свердловська, Сєвєродонецька, Біловодського, Лутугинського, Новопсковського, Перевальського, Сватівського, Слов'яносербського, Станично-Луганського, Старобільського та Троїцького районів.

Компетентне журі у складі викладачів Луганського обласного коледжу культури і мистецтв відзначили високий рівень майстерності, композиційну досконалість, виразність жанрів більшості робіт.

Для участі у Всеукраїнському конкурсі робіт юних фотоаматорів, який проводитиметься в м. Києві у листопаді 2011 року, журі відібрало 14 фотографій з міст Луганська, Стаханова, Лисичанська, Ровеньок, Свердловська, Сєвєродонецька та Новопсковського, Перевальського, Сватівського, Слов’яносербського районів.


Переглядів: 732 | Додав: Administrator | Дата: 03.06.2011

     У березні – травні 2011 року проведено обласний конкурс "Космос. Людина. Духовність".
     У конкурсі взяли участь учні шкіл та вихованці позашкільних закладів міст Алчевська, Кіровська, Краснодона, Лисичанська, Луганська, Ровеньок, Свердловська, Сєвєродонецька, Біловодського, Кремінського, Міловського, Перевальського, Слов’яносербського та Станично-Луганського районів.
     Учасники конкурсу досліджували різноманітні питання, пов’язані з вивченням Всесвіту.
"Остановись, мгновенье. Посмотри, звезды падают во мгле и вечность та, к которой, увы, нет прикосновенья…Мы смотрим ввысь, а звезды смотрят вниз, на нас могучих и земных. Дотронуться нет силы, высоко. Лишь небеса, увидя те творенья, тихонько шепчут: "Там легко, там души наших умерших витают, приветы в сердце наше посылают". А мы живем и все таки не знаем. Секреты эти, мы не разгадаем, пока в вечность мы не отойдем." (Чалая Юлия, ученица 9 класса). Це витяг з колективної роботи учнів Морозівської ЗОШ І-ІІІ ст. Міловського району "Зірки. Душі. Усесвіт", яка була надана на секцію "Краса врятує світ".
     Менш поетично, але з глибокою шаною, учні розповідали про видатних діячів науки. В.І. Вернадський, Ю.В. Кондратюк, С.П. Корольов, В.П. Глушко та інші вчені та конструктори космічної техніки є прикладами для наслідування молодому поколінню. 
     2011 рік відзначився 50-річчям першого польоту людини в Космос. Тому Пушкарьов Олександр, учень 10 класу Ровеньківської ЗОШ І – ІІІ ст. №2 та Повх Юлія, учениця 10 класу Кіровської багатопрофільної гімназії присвятили свої роботи першому космонавту Землі – Юрію Гагаріну.
     Ви знаєте, як порахувати відстань від зірки до планети? Ц ... Читати далі »
Переглядів: 694 | Додав: Administrator | Дата: 26.05.2011



    21-22 травня 2011 року на базі Брянківської станції юних техніків були проведені обласні змагання з картингу (шосейно-кільцеві перегони та швидкісне маневрування), в яких взяли участь відповідно 31 та 10 учасників з міст Луганська, Алчевська, Брянки, Антрацита, Ровеньок, Стаханова.
    Найвищих результатів досягли команди: комунального закладу «Алчевський центр науково-технічної творчості учнівської молоді», Брянківської міської станції юних техніків,  Стахановського центру творчості дітей та юнацтва, Луганського обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді.
    Не взяла участі з об’єктивних причин у змаганнях команда Краснодонського центру дитячої творчості № 1.
    Найбільша кількість учасників була у класі «Популярний». Переможцем став Рибалко Дмитро з м. Брянки.
    У класі «Популярний – юнаки» перемогу одержав Марченко Андрій з м. Алчевська.
    У класах «Піонер – Б», «Кадет», «Піонер – Н» лідерами стали відповідно Поліщук Микита та Поліщук Олексій з м. Алчевська і Денищенко Сергій з м. Луганська.

У командному заліку місця розподілилися таким чином:

Переглядів: 716 | Додав: Administrator | Дата: 24.05.2011

    З метою формування патріотичного світогляду, громадянської позиції, сприяння інтелектуальному розвитку дітей, виховання у них почуття єдності до безпеки та миру протягом травня 2011 року на базі Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводилась обласна виставка-конкурс дитячого малюнку «Безпека та мир в Україні».
    У виставці-конкурсі взяли участь учні шкіл та позашкільних закладів з міст Луганська, Кіровська, Алчевська, Краснодона, Ровеньок, Сєвєродонецька та Краснодонського, Лутугинського, Новопсковського, Перевальського, Попаснянського, Сватівського, Слов’яносербського, Станично-Луганського, Троїцького районів області, які представили 106 художні роботи з живопису та графіки. Виставка-конкурс показала достатньо високий рівень навчально - виховної роботи серед дітей та молоді, спрямованої на сприяння творчому відображенню на малюнках дитячого бачення проблем сучасного світу, любові до України, формування свідомого ставлення дітей до національних цінностей не тільки українського народу, а також інших націй і народів.
    Підсумки підводились за такими віковими категоріями: 7-10, 11-14, 15-18 років.
    Журі, враховуючи вікові особливості учасників конкурсу, відзначило творчу активність молодшої та середньої вікової категорії, художнє мислення і здібності, майстерність учнів шкіл та позашкільних закладів в роботах образотворчого мистецтва.
    Кращі малюнки відібрані та направлені у м. Київ для участі у Всеукраїнському конкурсі.

Переглядів: 4825 | Додав: Administrator | Дата: 23.05.2011

    22 квітня 2011 року у Луганському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний семінар-практикум керівників гуртків інформатики та обчислювальної техніки, в якому взяли участь педагоги з міст Алчевська, Брянки, Кіровська, Луганська, Ровеньок, Стаханова, Старобільська, Білокуракинського, Станично-Луганського, Краснодонського, Новоайдарського, Слов’яносербського, Троїцького районів. 
    Полякова О.Г., керівник гуртка Старобільського будинку творчості дітей та юнацтва, розповіла про свій досвід роботи з використання творчих завдань, як засобу формування вмінь та навичок створення текстових документів. Вона продемонструвала приклади навчальних завдань для вихованців гуртків. За допомогою презентації Ольга Григорівна показала, як вчить дітей створенню текстових документів. Її завдання зацікавили учасників семінару.
    Про особливості створення презентації навчального закладу розповіла Булигіна Л.В., вчитель інформатики Стахановської гімназії №7. Вона познайомила з основними вимогами щодо створення презентації (кольорове оформлення, тестове наповнення, використання інформаційних ресурсів). Аналізуючи дитячі роботи, Людмила Вікторівна вказала на недоліки. Її інформація була представлена також у вигляді презентації. Учасники семінару мали змогу скопіювати наданий матеріал.
    З аналізом робіт учасників обласного конкурсу у напрямках веб-дизайну та програмування виступив керівник гуртків ЛОЦНТТУМ   Бондарцев І.І. Під час демонстрації виконаних домашніх та конкурсних завдань він коментував плюси та мінуси робіт, дав поради керівникам гуртків з підготовки веб-сайтів.
Переглядів: 730 | Додав: Administrator | Дата: 05.05.2011

    За ініціативою Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді сумісно з Луганським державним будинком художньої та технічної творчості 21 квітня 2011 року на базі Луганського обласного коледжу культури і мистецтв (ЛОККМ). пройшов семінар керівників фотогуртків шкіл, позашкільних закладів та навчальних закладів системи професійно-технічної освіти.
   В семінарі прийняли участь 29 педагогів з міст Луганська, Стаханова, Кіровська, Свердловська, Алчевська, Лисичанська, Брянки, Краснодона, Перевальська, Біловодського, Лутугинського, Краснодонського районів.
   Педагоги та студенти коледжу докладно освітили теми спеціального матеріалу з фотосправи та провели майстер-класи з художньої фотографії.
   Учасники семінару мали змогу переглянути кращі фотороботи студентів та випускників художнього відділення ЛОККМ.

Переглядів: 661 | Додав: Administrator | Дата: 05.05.2011

    25-27 березня 2011р. на базі Сєвєродонецької станції юних техніків відбулися обласні змагання учнівської молоді з судномодельного спорту (моделі до 600 мм), де 22 спортсмени з міст Луганська, Сєвєродонецька, Лисичанська, Брянки з 41 моделлю у 8 класах здобували перемогу у командно-особистій першості. 
    Найбільша кількість моделей була представлена у класах ЕХ та ЕН. В абсолютному заліку командної першості призові місця посіли команди Центру творчості дітей та юнацтва Жовтневого району м. Луганська, Сєвєродонецької станції юних техніків та Луганського обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді.
    Найбільшу швидкість продемонструвала модель класу FSR-mini (швидкісна та радіокерована), якою управляв Скурідін Сергій, вихованець судномодельного гуртка Сєвєродонецької станції юних техніків. Краще за всіх пройшов дистанцію серед моделей класу F2Ю(А) Широков Олексій, вихованець судномодельного гуртка Центру творчості дітей та юнацтва Жовтневого району м. Луганська.



Переглядів: 754 | Додав: Administrator | Дата: 13.04.2011

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024