Субота, 20.04.2024, 01:05
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 17 » МЕТОДИЧНА РОБОТА – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ДІЯЛЬНОСТІ ПОЗАШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ
16:56
МЕТОДИЧНА РОБОТА – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ДІЯЛЬНОСТІ ПОЗАШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

 

Проблема творчого розвитку особистості завжди була у центрі уваги педагогів. Удосконалення елементів методичної роботи є системним підходом до підвищення кваліфікації педагогів у позашкільному навчальному закладі. 

16 квітня 2014 року Луганським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний семінар методистів та завідуючих відділами науково-технічної та декоративно-прикладної творчості позашкільних закладів області за темою «Удосконалення структури, змісту та форм методичної роботи з педагогічними кадрами в позашкільному навчальному закладі». Захід відбувся на базі КЗ «Комплексний позашкільний навчальний заклад Палац дитячої та юнацької творчості «Радість» м. Луганська», в ньому взяли участь 27 педагогів позашкільних навчальних закладів області.

В рамках семінару заступник директора КЗ «Комплексний позашкільний навчальний заклад Палац дитячої та юнацької творчості «Радість» м. Луганська» Тетяна Приходько ознайомила учасників з  системно – діяльнісним підходом до методичної роботи, а саме:  методами підвищення фахової майстерності педагогів, формування умінь аналізувати власну діяльність, концентрувати свої зусилля для досягнення поставленої мети, проектувати і планувати свою роботу. Більш детально з роботою навчальних лабораторій учасників семінару ознайомила директор Палацу дитячої та юнацької творчості «Радість» Ольга Приклонська.

Ніна Овчарова, методист Станично-Луганського районного центру дитячої та юнацької творчості «Світанок», поділилась з учасниками семінару різноманітними способами залучення дітей та молоді до гуртків  центру та  досвідом організації співпраці з батьками і громадськими організаціями, а також розповіла про участь гуртківців в канікулярний період у виставках, конкурсах, змаганнях, зльотах, фольклорних святах.

Людмила Сєврюкова, завідувач науково-технічним відділом Первомайського центру позашкільної освіти, відмітила, що позашкільні навчальні заклади забезпечують кожній дитини право вибору та доступність до якісної позашкільної освіти, де їм надано можливість для самовизначення, духовного зростання, підготовки до активної професійної й громадської діяльності, досягнення успіху у житті. Місія педагогів центру полягає і тому, щоб допомогти дітям втілити їх мрії в реальність та привести до успіху.

Учасники семінару відзначили актуальність та високий рівень підготовки семінару, а також позитивну, дружню атмосферу під час його проведення.

 

Переглядів: 667 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024