Четвер, 18.04.2024, 10:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » МОЛОДЬ ЛУГАНЩИНИ У ІНФОРМАЦІЙНОМУ СВІТІ
16:59
МОЛОДЬ ЛУГАНЩИНИ У ІНФОРМАЦІЙНОМУ СВІТІ
Сучасний світ неможливо уявити без інформаційних технологій. Молодь вчиться працювати на комп’ютері з перших років навчання у школі. 

З метою стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку учнівської молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення інформаційних технологій 25-26 жовтня 2013 року на базі Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводився обласний конкурс з інформаційних технологій серед учнів шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів області.


У конкурсі взяли участь 22 учня зі шкіл та позашкільних навчальних закладів міст Алчевська, Антрацита, Брянки, Кіровська, Лисичанська, Ровеньок, Стаханова, Білокуракінського, Сватівського, Слов’яносербського та Троїцького районів, які змагалися у номінаціях: "Програмування", "Web - дизайн" та "Office-менеджер".

На першому етапі учасники конкурсу представляли презентації та Web-сайти на тему «Луганщина Літературна». Під час підготовки презентацій та сайтів учасники конкурсу узнали багато цікавого про письменників та поетів Луганщини. Юні програмісти створюють програмні продукти практичного значення. 


На другому етапі конкурсу учасники номінації «Програмування» розробляли програму - інформаційну систему підприємства, яка дозволяє переглядати базу даних у форматі MS Access. У номінації «Офіс-менеджер» конкурсанти верстали книгу «Маленький принц», складали документацію, електронні таблиці у середовищі MS Excel для обліку заробітної плати підприємства, будували діаграми, створювали базу даних для співробітників. Життю та творчості В. Даля присвятили сайт учасники конкурсу у номінації «Web – дизайн».  


Учасники конкурсу виявили творчий підхід до вирішення завдань, достатній рівень вміння працювати з прикладними програмами, мовами програмування та графічними редакторами. 

переможцями конкурсу стали збірна команда м. Стаханова (Андрій Коноваленко, Лазян Дмитро, Дар’я Щоголєва, керівник команди Булигіна Л.В.- І місце), команда КЗ «Алчевська інформаційно-технологічна гімназія» (Владислав Шестаков, Кирило Добросол, Карина Чернявська, керівники Шишкова Н.А. та Восковата Г.М. – ІІ місце), команда Ровеньківського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (Михайло Гежа, Владислав Луцький, керівник Логінов А.В. – ІІІ місце).

Переглядів: 685 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024