П`ятниця, 29.03.2024, 12:50
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Листопад » 7 » Обласний конкурс "Космічні фантазії"
17:26
Обласний конкурс "Космічні фантазії"
     У жовтні 2010р. був проведений обласний конкурс "Космічні фантазії".
     У конкурсі взяли участь учні шкіл та позашкільних закладів міст Алчевська, Антрацита, Брянки, Кіровська, Краснодона, Красного Луча, Лисичанська, Луганська, Первомайська, Ровеньок, Свердловська, Сєверодонецька, Антрацитівського, Біловодського, Краснодонського, Кремінського, Лутугинського, Марківського, Новопсковського, Сватівського, Слов'яносербського, Старобільського та Троїцького районів.
    На обласний етап конкурсу була надана 181 робота з напрямків: "Література та журналістика", "Образотворче мистецтво", "Декоративно-прикладне мистецтво", "Космічна філософія та історія", які виконали учні 4-11 класів.
    Свої погляди на вивчення людиною Всесвіту учасники конкурсу втілили у віршах, оповіданнях, дослідницьких роботах та малюнках. Так, вклад України в вивчення Всесвіту вивчає Кушнарьов Віталій з с. Лантратівка Троїцького району. Мащенко Владислава, вихованка Новопсковського будинку дитячої та юнацької творчості, у віршованій формі розповіла про пригоди космічного корабля. Макаренко Артем, вихованець гуртка журналістики Ровеньківського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, розповів про свої фантастичні мандри у Космос. З метою поширення знань про Космос учні не тільки самі вивчають проблеми Всесвіту, але й пишуть сценарії свят для дітей, складають творчі завдання для молодших школярів з питань астрономії. Так, учні Риб'янцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Новопсковського району видали збірку для учнів початкової школи, в якій у доступній формі розповідають про будову Всесвіту, літаючі космічні апарати, зацікавлюють малюків віршами та космічними іграми. Прес-центр "Чорнобривці" Новомикільської ЗОШ І-ІІІ ст. Кремінського району видав збірку поезій школярів, присвячених Космосу. Чарівних інопланетян виготовили Маркіна Катерина, вихованка Брянківської міської станції юних техніків, Колесніков Михайло, вихованець гуртка "Сувенірний" ДЮКу "Дебют" Центру позашкільної роботи з дітьми та підлітками за місцем проживання м. Луганська та Пономарь Олег, учень 4 класу Біловодської гімназії. Найбільша кількість робіт конкурсу – це малюнки, на яких конкурсанти відобразили подорожі у Космосі, свої вигадані всесвіти, в яких існують фантастичні форми життя.






Переглядів: 2603 | Додав: Administrator | Рейтинг: 3.8/4
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024