П`ятниця, 26.04.2024, 12:58
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 28 » РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ ВИХОВАНЦІВ ГУРТКІВ СУДНОМОДЕЛЬНОГО НАПРЯМКУ
17:35
РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ ВИХОВАНЦІВ ГУРТКІВ СУДНОМОДЕЛЬНОГО НАПРЯМКУ


Початок нового року для судномоделістів ПНЗ області розпочався з проведення обласного семінару-практикуму, який відбувся 25 січня 2014 року на базі КЗ «Комплексний позашкільний навчальний заклад дитячої та юнацької творчості Жовтневого району м. Луганська» (директор Проконіна Л.В.).

На семінарі – практикумі були присутні 14 представників з міст Луганська, Брянки, Алчевська, Молодогвардійська, Лисичанська, Рубіжного, Сєверодонецька, Первомайська та Перевальська.

Методист ЛОЦНТТУМ Личова С.М. доповіла учасникам заходу про стан та перспективи розвитку судномоделізму в області, про підсумки обласних та всеукраїнських масових заходів 2013 року. Слід відзначити, що за останні три роки кількість судномодельних гуртків в ПНЗ області не змінилася.

Вихованці судномодельних гуртків приймали участь в обласних масових заходах (виставках, змаганнях), де показали високі результати.

Завдяки наполегливій роботі своїх наставників Скурідін Сергій, вихованець Сєвєродонецької СЮТ (керівник Микола Ковальов) та Онішкевич Дмитро, вихованець КЗ «Комплексний ПНЗ дитячої та юнацької творчості Жовтневого району м. Луганська» (керівник Олександр Онішкевич) змогли виконати нормативи кандидатів у майстри спорту України з судномодельного спорту.

На семінарі обговорювалися питання щодо пошуку нових форм роботи з професійного самовизначення підлітків, формування та розвитку позитивних якостей емоційно-вольової сфери особистості вихованців гуртків, організації та проведення заходів с судномоделювання.

Обмін досвідом роботи учасників семінару за темою «Підготовка учнівської молоді до виконання базових соціальних ролей» під керівництвом Віталія Нечепуренка, практичного психолога ЛОЦНТТУМ, був конструктивним та дієвим.

При проведенні майстер – класу Олександр Онішкевич, керівник судномодельних гуртків, продемонстрував відмінні навички керування моделями, їх регулювання та перевірки стійкості моделей на курсі під час випробувань на воді.

Обласний семінар-практикум відбувся на належному організаційному та науково-практичному рівні, залишивши  в пам’яті гостей позитивні враження про захід, озброїв новими знаннями і вміннями та надихнув на нові досягнення у майбутньому.




Переглядів: 619 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024