Субота, 20.04.2024, 10:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 20 » ТАЛАНОВИТА ЛУГАНЩИНА
11:16
ТАЛАНОВИТА ЛУГАНЩИНА


Згідно з планом роботи управління освіти і науки Луганської облдержадміністрації, з метою виявлення художньо обдарованих дітей, підтримки та популяризації їх творчості, мистецтва і традиційних художніх ремесел 16 березня 2012 року на базі Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулося урочисте відкриття обласної виставки-конкурсу дитячої творчості «Знай і люби свій край».


У виставці-конкурсі взяли участь учні шкіл та позашкільних закладів з 14 міст та 15 районів області, які представили біля 700 художніх робіт з живопису, графіки та декоративно – прикладного мистецтва (вишивка, в’язання, ткацтво, вироби з бісеру, паперопластика, орігамі, квілінг, торцевання, ізонитка, макраме, розпис по деревині, різьблення по деревині, малі скульптурні форми, народні ляльки, писанки, аплікації з соломи, природних матеріалів та тканини тощо).


Оглядова комісія відзначила високий професійний рівень робіт у номінації «Бісероплетіння» зразкових художніх колективів «Бісерне мистецтво» Центру творчості дітей та юнацтва Жовтневого району м. Луганська (керівник Пономаренко Г.М.), «Вишивка та плетіння бісером» Алчевського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Григор’єва І.В.), «Українські ремесла» Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Лисицька Л.І.). У номінації «Кераміка» кращі роботи представили народні художні колективі «Керамік Арт-студія» Палацу позашкільної роботи, творчості дітей та учнівської молоді м. Луганська (керівник Зінов'єв С.М.) та «Гончарик» Лутугинського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Воронова Л.В., Воронов С.В.). Серед вишивок були відзначені роботи дітей з Луганської ЗОШ № 14 (учитель Кравцова О.А.), Успенської гімназії № 2 Лутугинського району (учитель Кам’янченко Н.В.). Щорічно переможцями конкурсу у номінації «Ткацтво» стають вихованці Палацу позашкільної роботи, творчості дітей та учнівської молоді м. Луганська (керівник Язловська О.О.). У номінації «Художня обробка деревини» кращі роботи представили учні з міста Лисичанська та Луганська. Серед образотворчого мистецтва відзначені малюнки Центру творчості дітей та юнацтва Жовтневого району (керівники Шатілов В.В., Берегова С.Є.), Свердловської гімназії № 2 та Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Букушина І.С.). Найбільшою кількістю на виставці представлені роботи з паперопластики.
До 26 березня 2012р. експозиції виставки гостино зустрічатимуть гостей. 



Переглядів: 1793 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024