П`ятниця, 29.03.2024, 18:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 16 » ЗИМОВА КАЗКА
17:17
ЗИМОВА КАЗКА
Протягом грудня вже стало традиційним проведення Луганським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді обласної виставки-конкурсу новорічних прикрас «Зимові фантазії».


Метою виставки-конкурсу є збереження надбань минулих поколінь - зразків іграшок, прикрас, сувенірів, виготовлених в кращих декоративно-пластичних традиціях українського народу; відродження національних традицій у виготовленні художніх робіт як частки матеріальної і духовної культури народу.



У конкурсі взяли участь 629 учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів віком від 7 до 17 років, які представили 544 роботи. Це прикраси, карнавальні маски, іграшки, гірлянди, ялинки та новорічні композиції, які виконані у різноманітних техніках.

Новорічні прикраси, які представлені у широкому аспекті, відображають творчі думки, емоційність образу та фантазії їх авторів, підкреслюючи зовнішнім виглядом доброту і життєрадісність дітей.

За ініціативою Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді учні шкіл та позашкільних закладів області беруть участь в акції «Єднання дитячих сердець», по завершенні якої подарують прикраси, ялинкові іграшки, гірлянди та карнавальні маски для оформлення новорічних свят вихованцям обласних дитячих будинків та шкіл – інтернатів. 

Найбільш цікавими признані роботи колективів позашкільних навчальних закладів: КЗ «Брянківська міська станція юних техніків» (директор Пашун Л.Ю.), Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (директор Кравченко Н.Д.), КЗ «Алчевський центр дитячої та юнацької творчості» (директор Куташ О.О.), КПНЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» м. Лутугине (директор Воронов В.І.), КЗ «Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості» (директор Кравцова А.В.), Старобільського будинку творчості дітей та юнацтва (директор Мозго Л.Г.).






За творчий підхід у роботі з вихованцями та досягнуті успіхи в обласній виставці-конкурсі ці колективи будуть нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Луганської державної адміністрації та подарунками.

Переглядів: 959 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода
Архів записів

Луганський обласний центр НТТУМ 2024